Streekproduct.be
  • Home
  • Producten
  • Producenten
  • Recepten
  • Weetjes
  • Labels
    • STREEKPRODUCT.be
      • Streekproducten met traditie
      • Hoe het label aanvragen?
    • Europese labels voor landbouwproducten en levensmiddelen
      • BOB - Beschermde oorsprongsbenaming
      • BGA - Beschermde geografische aanduiding
      • GTS - Gegarandeerde traditionele specialiteit
  • Contact
Enkel nieuwe erkenningen (17)

U bent hier

Home
>Recepten

Recepten

De kok zet de streekproducten centraal of geeft een twist aan een culinaire klassieker. Allemaal originele recepten met traditionele Vlaamse streekproducten. 

Vlaams ovengebakken spek met pompoen en linzen
Hoofdgerecht

Vlaams ovengebakken spek met pompoen en linzen

Meer lezen
Hertensteak met grotchampignons uit Riemst
Hoofdgerecht

Hertensteak met grotchampignons uit Riemst

Meer lezen
Filet pur met een bier-koffiesaus en smoutpatatjes
Hoofdgerecht

Filet pur met een bier-koffiesaus en smoutpatatjes

Meer lezen
Duif met mosterd uit het Leuvense
Hoofdgerecht

Duif met mosterd uit het Leuvense

Meer lezen
Tarbot met wintergroenten en filet d'Anvers
Hoofdgerecht

Tarbot met wintergroenten en filet d'Anvers

Meer lezen
Ree / Dobbel  PALM / hazelnootboter / gierst / zilveruitjes
Hoofdgerecht

Ree / Dobbel PALM / hazelnootboter / gierst / zilveruitjes

Meer lezen
Catch of the day met West-Vlaamse bloeling
Hoofdgerecht

Catch of the day met West-Vlaamse bloeling

Meer lezen
Hagelands hoevehoen met mosterd uit het Leuvense
Hoofdgerecht

Hagelands hoevehoen met mosterd uit het Leuvense

Meer lezen
Mechelse koekoek met hopjenever en bloemkoolcouscous
Hoofdgerecht

Mechelse koekoek met hopjenever en bloemkoolcouscous

Meer lezen
Stoverij van vlees van het rood ras van West-Vlaanderen en Vlaams roodbruin bier
Hoofdgerecht, 150 min

Stoverij van vlees van het rood ras van West-Vlaanderen en Vlaams roodbruin bier

Meer lezen
Bloedworstl/grondwitloof/Vlaams roodbruin bier/Limburgse stroop
Hoofdgerecht

Bloedworstl/grondwitloof/Vlaams roodbruin bier/Limburgse stroop

Meer lezen
Brabants grondwitloof/droge ringworst uit het Meetjesland/Postelse harde abdijkaas
Hoofdgerecht, 40 min

Brabants grondwitloof/droge ringworst uit het Meetjesland/Postelse harde abdijkaas

Meer lezen

Pagina's

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • volgende ›
  • laatste »

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Geïnteresseerd in nieuwe erkenningen van traditionele streekproducten, recepten met streekproducten of andere streekgebonden weetjes? We houden je graag op de hoogte!

Volg ons

  • Volg onsvia Facebook
  • Volg onsvia Pinterest
  • Volg onsvia Instagram
  • VLAM.be
  • Lekker van bij ons
  • info@streekproduct.be
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyvoorwaarden
  • Cookieverklaring
  • Privacy-instellingen
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
> Website by Monkberry