Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 300 g potjeslvlees uit de Westhoek
  • 300 g vastkokende aardappelen
  • 4 grondwitloof stronken
  • 1 eetlepel straffe mosterd uit het Leuvense
  • 1 eidooier
  • 3 dl arachideolie
  • 1 dl witte wijnazijn
  • peper
  • zout
  • groene kruiden volgens voorkeur

Bereidingswijze

  • Zet het potjesvlees 6 uur in de koelkast. 
  • Was de aardappelen grondig, schil en snijd in fijne blokjes van een halve centimeter. kook gaar in gezouten water. 
  • Spoel het grondwitloof, neem de buitentste blaadjes.
  • Maak een licht gebonden mayonaise met de overige ingrediënten, voeg de aardappelblokjes toe.
  • Schep een koffielepel potjesvlees in de witloofblaadjes en daarnaast een lepeltje aardapplesla.
  • Werk af met wat groene kruiden naar keuze.
o
<
>