Tortilla met Vlaamse gerookte heilbot, waterkers uit Haspengouw en een sausje met Vlaamse rauwemelkse geitenkaas

door Dagny Ros Asmundsdottir - Njam chef

Vanaf het moment dat Dagny de eerste koude hapjes met gerookte heilbot op tafel zet hangen de foodbloggers aan haar lippen.
 

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g Vlaamse gerookte heilbot
  • Een 6-tal kleine tortilla’s

Salsa

  • ½ rode ui fijn gehaakt
  • 3 eetlepels rijstazijn
  • ½ avocado in kleine blokjes
  • ½ limoen
  • 6 radijzen
  • 1 handvol waterkers uit Haspengouw, zonder harde steeltjes
  • 1 à 2 eetlepels olijfolie
  • Enkele takjes verse dille

Dressing

  • 1,5 dl zure room
  • 2 el Vlaamse rauwemelkse geitenkaas
  • ½ 1 limoen
  • Zeezout
  • Zwarte peper
  •