De Klothoeve
'Streekgenoten' Antwerpen: ontdek meer over Restaurant De Klothoeve en chef Koen Vangenechten. Hij gaat aan de slag met de advocaat van Den Gouden Haan en het Antwerps specerijenzout van Evlier.
De Klothoeve is een charmant Belgisch restaurant gevestigd in een gerestaureerde hoeve in Postel, nabij Mol. Het authentieke interieur, versierd met voorwerpen uit grootmoeders tijd, creëert een warme en nostalgische sfeer. Gasten kunnen genieten van een uitgebreide à la carte kaart met vlees- en visspecialiteiten, evenals seizoensgebonden gerechten zoals wildschotels en mosselen.
Streekgenotenmenu
Bruschetta met pesto van groene kruiden, oude Postelkaas, burrata, Vlaamse gerookte hesp en specerijenzout van Evlier
****
Poke bowl met zalm en pittige mayonaise en Zuid-Oost-Aziatische invloeden
Met erkende streekproducten Antwerps specerijenzout, kandijcassonade van Candico en Hasseltse jenever
****
IJskoffie met advocaat van de Gouden haan
Prijs menu: €46
Spaar & geniet: proef de streek en ontvang een streekmand!
Hou je van lekker eten en wil je kans maken op een smakelijke beloning? Doe mee met onze culinaire spaaractie!
- Deze actie loopt een hele zomer! Ze gaat van start op 7/06/2025 en loopt tot en met 28/09/2025.
- Bezoek 3 van de 8 deelnemende restaurants en geniet van een heerlijk streekmenu. Meer info en voorwaarden vind je hier.
Contact
Adres: Eerselseweg 1, 2400 Mol
Tel: +32 14 37 08 41
E-mail: info@deklothoeve.be
Website: deklothoeve.be
Verlof: vrijdag gesloten
We leerden Koen Vangenechten kennen tijdens zijn deelname aan Kookslag 2024, waar hij een clubsandwich met Antwerpse witte pensen, Postelkaas en mosterd.