Lees meer over de hamvraag!
De West-Vlaamse brouwers verenigd in de "Hoge Raad voor het Authentiek Vlaams roodbruin bier" hebben een dossier ingediend voor hun Vlaams roodbruin bier.
Het 45ste geutelingenseizoen gaat van start. Maar wat zijn geutelingen precies? En waar kan je ze verkrijgen?
Op zoek naar inspiratie voor de feestdagen? Ontdek deze heerlijke winterse desserts met traditionele streekproducten.
Hoe lust jij speculaas op je boterham?
Lees meer over het Belgische biertype tripel, één van de 3 bieren die hun oorsprong vonden in de abdijbrouwerijen.
Ontdek de 7 recepten geïnspireerd door een Streekproduct.be mystery bag.
Peter De Clercq wil in schoonheid zijn carrière als kok afronden, koken met streekproducten maakt daar deel van uit.
Streekproduct.be ambassadeur Marie Pieters van restaurant Pauline uit Kortrijk.
Grondwitloof, hebben we daar naar uitgekeken! Alvast enkele receptjes met streekproducten.
De 4 goedgekeurde dossiers zijn verspreid over drie Vlaamse provincies: Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.
Streekproduct.be ambassadeur Willem Buekenhoudt van restaurant Het Foederhuis uit Roeselare