Wat hebben Bretagne en Limburg met elkaar gemeen? Boekweit en boekweitpannenkoeken!
Poll: hoe eten we witloof het liefst?
Vinden we het eerste witloofrecept in Frankrijk of in Vlaanderen?
De streekproductenpiramide is een samenwerkingsmodel tussen de provincies, Vlaanderen en Europa.
Eetbaar erfgoed wordt uitgebreid met Hagelandse perziken en Belgische speculaas met amandelen.
Recepten met Limburgse stroop, laat je inspireren.
Ontdek de streekgenoten uit het Maasland: Limburgse bloedworst van Jozef Otten en boekweit van Haeim & Haeivers.
Sfeerbeeld van de editie 2025!
Wat een prachtige locatie om met onze traditionele streekproducten aanwezig te zijn!
Leer genever/jenever proeven op de streekproductenmarkt van Oostende!
Ontdek de streekgenoten uit het Waasland: de zure haring van Simar en de hopjenever van Brouwerij Verhofstede.
We zijn reeds de 11de keer te gast op het Prinses Stefanieplein in Oostende