Streekproducten zorgen voor verrassende en smakelijke combinaties.
Lees meer over speculaas. Deel II: de ingrediënten van speculaas.
Na een opleiding als kok kiest Erika resoluut voor speculaas!
Leer meer over speculaas. Deel I: een koek met een prent.
Het erkende Limburgs boekweit wordt nog op steen gemalen in Limburg!
Wat hebben Bretagne en Limburg met elkaar gemeen? Boekweit en boekweitpannenkoeken!
Poll: hoe eten we witloof het liefst?
Vinden we het eerste witloofrecept in Frankrijk of in Vlaanderen?
De streekproductenpiramide is een samenwerkingsmodel tussen de provincies, Vlaanderen en Europa.
Eetbaar erfgoed wordt uitgebreid met Hagelandse perziken en Belgische speculaas met amandelen.
Recepten met Limburgse stroop, laat je inspireren.
Ontdek de streekgenoten uit het Maasland: Limburgse bloedworst van Jozef Otten en boekweit van Haeim & Haeivers.