Krokantje met Postelkaas, Antwerpse witte pens en Rodenbachsausje

door Willem Buekenhoudt van Het Foederhuis

Geen West-Vlaamse producten voor Willem in de "mystery bagg"! Maar de combinatie van witte pens en kaas zag hij meteen zitten, met een scheutje Rodenbach natuurlijk.

Ingrediënten

Voor 4 gerechtjes

Bladerdeegje

  • 1 lap bladerdeeg van ca. 20 cm x 20 cm
  • 2 sneetjes jonge Postelkaas
  • 1appel
  • Verse blaadjes tijm
  • Scheutje rode wijnazijn
  •  

Sausje

  • 1/2 flesje Rodenbach Grand Cru
  • 1 eetlepel Limburgse stroop

Pensen

  • 2 Antwerpse witte pensen
  • klontje boter

Garnituur

  • Blokje oude Postelkaas
  • Rucola
  • Mizuna (Japanse mosterdsla)
  •