Salade van druif, gegratineerde geitenkaas, gelakt spek en verse vijgen

door Hendrik Al-Far van Bistro19

Salade van druif, gegratineerde geitenkaas, gelakt spek en verse vijgen

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1/2 rode ui
  • Rijstazijn
  • Fijne suiker
  • 12 sneetjes gerookt spek
  • 1 el honing
  • 1 el sojasaus
  • Hoeveboter
  • 4 verse vijgen
  • Rosé schuimwijn uit de Druivenstreek
  • Hoeveboter
  • 4 sneden wit toastbrood
  • Peper
  • Zout
  • 12 kleine verse geitenkaasjes
  • 12 kerstomaatjes
  • Pijnboompitjes
  • Olijfolie
  • Notenolie
  • Frambozenazijn
  • Peper
  • Zout
  • Mengeling van gewassen jonge sla en groene kruiden
  • Een tros Vlaams-Brabantse tafeldruiven
  •