Restaurant 't Pure Genot
'Streekgenoten' Limburg: ontdek meer over Restaurant 't Pure Genot en chef An Nelissen. Zij gaat aan de slag met de Limburgse boekweitbloem van Heideboerderij Haeim & Haeivers en Limburgse bloedworst.
't Pure Genot is een culinair restaurant in Dilsen-Stokkem. Het etablissement wordt gerund door chef An Nelissen en gastvrouw Emilia Hendrix, die samen streven naar een ervaring waarin pure en herkenbare ingrediënten centraal staan.
Streekgenotenmenu
Limburgse bloedworst | appel | calvados
****
Kabeljauw | boekweit | asperges | dashi
****
Boekweit | witte chocolade | amandel
Menu aan €65/persoon, de gerechten staan ook gewoon op de kaart en kunnen individueel besteld worden.
Het streekgenotenmenu is niet verkrijgbaar op zaterdag.
Contact
Adres: Stationsstraat 138 in Dilsen-Stokkem
Tel: 0475 21 57 33
E-mail: info@tpuregenot.be
Website: tpuregenot.be
Verlof: 14/07/2025 - 23/07/2025
We leerden An Nelissen kennen tijdens haar deelname aan Kookslag 2023, waarbij ze een prachtige tartaar van grotchampignons met schapenplattekaas klaarmaakte.