Restaurant Terminus
'Streekgenoten' West-Vlaanderen: ontdek meer over Restaurant Terminus. Hier gaat men aan de slag met de West-Vlaamse gerookte sprot, gerookte heilbot, vlees van het rood ras van West-Vlaanderen en de Poperingse Mazarinetaart.
Restaurant Terminus is een gerenommeerd Belgisch restaurant in Watou, waar zaakvoerder en sommelier Pieter Verheyde samen met zijn familie authentieke Frans-Belgische gerechten bereidt. Met een focus op dagverse en seizoensgebonden ingrediënten brengt de keuken een harmonieuze mix van klassieke smaken en eigentijdse invloeden. Het vlees, afkomstig van eigen kweek, en de zorgvuldig geselecteerde wijnen, bekroond door Gault Millau, zorgen voor een culinaire ervaring die de West-Vlaamse savoir-vivre weerspiegelt.
Streekgenotenmenu
Plateau du Boucher
****
West-Vlaamse gerookte heilbot en sprotjes “au Naturel”.
****
Vlees van het rood ras van West-Vlaanderen BOB “Cuisson et Jus”
****
Echte Poperingse Mazarinetaart “Hommage Marc Sansen”
Menu aan €60/persoon
Contact
Adres: Callicannesweg 16, 8978 Poperinge - Watou
Tel: +32 57 38 80 87
E-mail: restaurant@terminus.be
Website: terminus.be
Verlof: geen