Achter de schermen van KOOKSLAG
Achter de schermen zorgde Euro-Toques voorzitter Christophe Baert voor hapjes voor de aanwezigen!
Euro-Toques voorzitter Christophe Baert verzorgde de hapjes op KOOKSLAG. Als catering specialist wist hij wel raad met de aanwezige streekproducten!
Deze hapje werden aangeboden:
- Broodjes met hoeveboter en Aalsterse vlaai als ontbijt!
- Gebakken bloedworst met appeltjes in kandijsiroop en opgelegde rode kool
- Mechelse koekoek met Oude Geuze GTS, champignons en krielaardappeltjes
- Toast met mosterd, hutsepot en spekreepjes
- Toast met tomatentapenade,filet d’Anvers, Postelse oude abdijkaas en basilicum
- Mechelse koekoek met puree van bintjes en rucola
Afsluitend was er een glaasje schuimwijn uit het Dijleland en een zoet buffet met cuberdons, West-Vlaamse spiltwafels, Hasseltse speculaas, Aalsterse vlaai en sneeuwballen.