Achter de schermen van KOOKSLAG
Achter de schermen zorgde Euro-Toques voorzitter Christophe Baert voor hapjes voor de aanwezigen!
Euro-Toques voorzitter Christophe Baert verzorgde de hapjes op KOOKSLAG. Als catering specialist wist hij wel raad met de aanwezige streekproducten!
Deze hapje werden aangeboden:
- Broodjes met hoeveboter en Aalsterse vlaai als ontbijt!
- Gebakken bloedworst met appeltjes in kandijsiroop en opgelegde rode kool
- Mechelse koekoek met Oude Geuze GTS, champignons en krielaardappeltjes
- Toast met mosterd, hutsepot en spekreepjes
- Toast met tomatentapenade,filet d’Anvers, Postelse oude abdijkaas en basilicum
- Mechelse koekoek met puree van bintjes en rucola
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Kookslag_gerecht_009_ThomasVandeWater1107.jpg.webp?itok=_En4UG-P)
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Kookslag_gerecht_003_ThomasVandeWater1010.jpg.webp?itok=DsmFhQBq)
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Kookslag_gerecht_008_ThomasVandeWater1091.jpg.webp?itok=XwnMzEtJ)
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Kookslag_gerecht_007_ThomasVandeWater1084.jpg.webp?itok=nJykJODt)
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Kookslag_gerecht_004_ThomasVandeWater1020.jpg.webp?itok=EPea2Rck)
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Kookslag_gerecht_010_ThomasVandeWater1112.jpg.webp?itok=UGhEz6GC)
Afsluitend was er een glaasje schuimwijn uit het Dijleland en een zoet buffet met cuberdons, West-Vlaamse spiltwafels, Hasseltse speculaas, Aalsterse vlaai en sneeuwballen.