Op 23 en 24 oktober organiseert Toerisme Vlaanderen, in samenwerking met VLAM, Vlaio en Fevia Vlaanderen de eerste editie van Open Producenten Dag.
Onder deze titel en in het kader van het Flanders Food Festival deze maand, wil Vlaanderen niet alleen de relance van de horeca vieren, maar ook onze fantastisch lekkere Vlaamse producten in de kijker plaatsen.

Bij deze erkende streekproducenten kan je langsgaan:

  • Antwerpen:

De Gouden Haan

  • Limburg

Gezond van bij ons 

Stokerij Vanderlinden

Slagerij Slootmaekers

Slagerij Molenaers

  • Vlaams-Brabant

Brabants grondwitloof

Chardonnay Meerdael

Soniën

  • Oost-Vlaanderen

Breydel

Ganda

Slagerij Johan & Inge

La Confiance

  • West-Vlaanderen

Brouwerij Verhaeghe

Deschildre : Maak je eigen paté  & Proef ons eetbaar erfgoed

o
<
>