Ontdek de chefs die deelnemen aan KOOKSLAG "Jamsessie met streekproducten"
We hebben 6 chefs die op 23 oktober "jammen met streekproducten". Vlam stelde 3 mysteryboxen samen, Euro-Toques waakt over het goede verloop.
![An Nelissen, 't Pure genot te Dilsen Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/DEF%20ANN.jpeg.webp?itok=AcwJ8rgm)
![Pieter Vyvey, Bistro 't verschil te Gits Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/pieter%20vivey.jpg.webp?itok=ORfy1B_c)
![Max Abts, MAKS. Catering te Bierbeek Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/DEF%20MAX.png.webp?itok=OVquit83)
![Sam Wils, Vers Namur te Blanden Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/DEF%20SAM.png.webp?itok=J7yBYPqc)
![MathIs Lambert, NOU te Tournai Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/DEF%20MATHIS.png.webp?itok=Tj0kZ7u2)
![Wouter Keersmaekers, De Schone van Boskoop te Boechout Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/DEF%20WOUTER.png.webp?itok=rNDzZCvu)
"Meet the jammers"
Uit Vlaams-Brabant:
- Sam Wils, Vers Namur te Blanden
- Max Abts, MAKS. Catering te Bierbeek
Uit Limburg:
- An Nelissen, 't Pure genot te Dilsen
Uit Antwerpen:
- Wouter Keersmaekers, De Schone van Boskoop te Boechout
Uit West-Vlaanderen:
- Pieter Vyvey, Bistro 't verschil te Gits
Uit Tournai uit Hainaut
- MathIs Lambert, NOU te Tournai
Op maandag 23 oktober zijn we te gast in het Siemens Kitchen Experience Center.
We houden jullie verder op de hoogte van het resultaat.
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Siemens-Petroleum-Green-321_CMYK_0.png.webp?itok=q3irujeG)
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/christophe%20baert%20web%201_1.png.webp?itok=SKFBFuXY)
![Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/1080x1080%20Algemene%20visuals_4.png.webp?itok=MsSp7PrC)