KOOKSLAG 2024: schrijf je in als bezoeker!

Op 30 september organiseren we KOOKSLAG 2024: een jamsessie voor chefs met traditionele streekproducten. We zijn te gast in het Siemens Kitchen Experience Center in Brussel, Euro-Toques leidt alles in goede banen. en Sabine Goethals verzorgt de presentatie. 

Ben je benieuwd naar wat de chefs met streekproducten op het bord toveren? Schrijf je onderaan in en kom de chefs aanmoedigen!

Je kan ook deelnemen aan een workshop "Jenever", in een half uurtje ontdek je met Dominique Van de Velde de basis van onze jenevercultuur! Deze workshops gaan door omstreeks 10.30u en 12.30u.

Benieuwd naar de KOOKSLAG 2023, ontdek de sfeer in de aftermovie.

Kom je graag met twee, geef de naam van wie je vergezelt.
Geef de naam van je horecazaak of bedrijf.
Geef je mailadres zodat we je kunnen op de hoogte houden.
Laat ons weten om hoe laat je ongeveer aanwezig zal zijn.