Ingredi├źnten

Voor 4 personen

  • 1 liter verse kippenbouillon
  • 500 g witte asperges
  • 300 g verse of diepvries erwtjes
  • 2 pakjes met 4 konijnfilets
  • 25 g hoeveboter
  • peper en zout
  • 2 dl room
  • 1 dl Belgische elixir
  • 4 takjes verse dragon
  •  

Bereiding

  • Warm de kippebouillon.
  • Schil de asperges en kook ze gaar in de kippenbouillon, neem uit en zet opzij.
  • Kook de konijnfilets langzaam gaar in de kippenbouillon, 15 min. volstaan. Neem uit de bouillon en zet opzij.
  • Kook de bouillon in met de room en de elixir.
  • Hak de dragon fijn.
  • Kook de erwtjes gaar in gezouten water.
  • Warm alles samen op in de saus en dien op op een schotel of op het bord.
o
<
>

Streekproducten in dit recept