Overslaan en naar de inhoud gaan
Streekproduct.be
  • Home
  • Producten
  • Producenten
  • Recepten
  • Weetjes
  • Labels
    • Streekproduct.be
      • Streekproducten met traditie
      • Hoe het label aanvragen?
        • Digitaal aanvragen
      • Digitaal aanvragen
    • Europese labels voor landbouwproducten en levensmiddelen
      • BOB - Beschermde oorsprongsbenaming
      • BGA - Beschermde geografische aanduiding
      • GTS - Gegarandeerde traditionele specialiteit
  • Contact
  • Antwerpen (108)
  • Brussel (1)
  • Limburg (66)
  • Oost-Vlaanderen (174)
  • Vlaams-Brabant (88)
  • Vlaanderen (55)
  • West-Vlaanderen (126)
  • (BGA) Beschermende Geografische Aanduiding (23)
  • (BOB) Beschermende Oorsprongsbenaming (8)
  • (GTS) Gegarandeerde Traditionele Specialiteit (4)
  • STREEKPRODUCT.BE (408)
  • bier, water (88)
  • chocolade, koffie (39)
  • confituur, suiker, suikergoed, honing (53)
  • gebak, koekjes, brood (132)
  • groenten, fruit (72)
  • jenever, likeur (46)
  • olie, azijn, mosterd, pickles, kruiden (38)
  • sierbloemen en -planten (10)
  • vis, schaal- en schelpdieren (56)
  • vlees, vleeswaren (210)
  • wijn, fruitsap (11)
  • zuivel (82)
  • Enkel nieuwe erkenningen (17)

Kruimelpad

  1. Home
  2. Ontdek de Laatste Nieuwtjes Over Traditionele Streekproducten.
  3. KOOKSLAG 2024: de Recepten

KOOKSLAG 2024: de recepten

Laat je inspireren door de recepten van de KOOKSLAG-jamsessies 2024. Je vindt vast enkele ideetjes voor een feestmenu of voor de dagelijkse kost. 

Deel op
  • F
  • P
  • Vlaamse gerookte heilbot met Dijonnaise, kool cannelloni en waterkers uit Haspengouw
    Voorgerecht, 45 min

    Vlaamse gerookte heilbot met Dijonnaise, kool cannelloni en waterkers uit Haspengouw

    door Jan Decan van Restaurant Decan

    Meer lezen
  • Mosseltjes met Vlaams gerookte heilbot en waterkers uit Haspengouw
    Voorgerecht, 45 min

    Mosseltjes met Vlaams gerookte heilbot en waterkers uit Haspengouw

    door Sam Van Landeghem van Restaurant Den Silveren Harynck

    Meer lezen
  • West-Vlaamse tartaar met karnemelk en Vlaams roodbruin bier jus
    Voorgerecht, 45 min

    West-Vlaamse tartaar met karnemelk en Vlaams roodbruin bier jus

    door Marie Pieters van Restaurant Pauline

    Meer lezen
  • Clubsandwich met Antwerpse witte pensen, Postelkaas en mosterd
    30 min

    Clubsandwich met Antwerpse witte pensen, Postelkaas en mosterd

    door Koen Vangenechten van De Klothoeve

    Meer lezen
  • Krokantje met Postelkaas, Antwerpse witte pens en Rodenbachsausje
    Voorgerecht, 40 min

    Krokantje met Postelkaas, Antwerpse witte pens en Rodenbachsausje

    door Willem Buekenhoudt van Het Foederhuis

    Meer lezen
  • Vlees van het rood ras van West-Vlaanderen BOB met herfstcompote en Belgische speculaaskruimels
    Hoofdgerecht, 45 min

    Vlees van het rood ras van West-Vlaanderen BOB met herfstcompote en Belgische speculaaskruimels

    door Peter De Clercq van Huys De Clercq

    Meer lezen
  • Steak champignon op z'n West-Vlaams
    Hoofdgerecht, 45 min

    Steak champignon op z'n West-Vlaams

    door Marie Pieters van Restaurant Pauline

    Meer lezen
Streekproduct.be

o
<
>
D DOWNLOAD DEZE FOTO

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Geïnteresseerd in nieuwe erkenningen van traditionele streekproducten, recepten met streekproducten of andere streekgebonden weetjes? We houden je graag op de hoogte!

Volg ons

  • Volg onsvia Facebook
  • Volg onsvia Pinterest
  • Volg onsvia Instagram
  • VLAM.be
  • Lekker van bij ons
  • info@streekproduct.be
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Privacyvoorwaarden
  • Cookieverklaring
  • Privacy-instellingen
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
> website door Monkberry