Bakken met streekproducten
Winterse dagen kan je best verwarmen met vers gebak.
![Bakken met streekproducten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/focaccio1_3.jpg.webp?itok=jOxIpgV1)
![Bakken met streekproducten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/pizza_3.jpg.webp?itok=yKcG4tRs)
![Bakken met streekproducten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/kaastaart_3.jpg.webp?itok=YUhDigRR)
![Bakken met streekproducten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Baba_3.jpg.webp?itok=68q6K3Fi)
Wat wegen en meten, goed mengen en in de oven.
En meteen ruikt het heerlijk.
Lut De Clercq experimenteerde met bloem en streekproducten, dit is het resultaat:
Pizza met gerookt paardenvlees/ Boulogne/ Vlaamse rauwemelkse geitenkaas
Focaccia met Brabants grondwitloof/ Oude Geuze/ Vlaamse gedroogde hesp
Cheesecake met koffie
Baba met Belgische elixir