En dan nu... dessert!
Foodbloggers Anke en Lut kozen voor echte klassiekers: wafels, sabayon, clafoutis, … Anke liet zich inspireren door grondwitloof, hopjenever en grove kandijsuiker: Lut gaat aan slag met karnemelk, kerstbier, stroop en koffie.
![dessert Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Suikerwafels41_3.jpg.webp?itok=QjXSZOi6)
![dessert Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Pannacotta3_3.jpg.webp?itok=tonokEPx)
![dessert Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Clafoutiswitloof1_3.jpg.webp?itok=3RG-Qvp1)
![dessert Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/CrmeBrule002_3.jpg.webp?itok=tU4Fmv4-)
![dessert Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Karnemelkwafels002_3.jpg.webp?itok=lhFnu-6C)
Foodbloggers Anke en Lut kozen voor echte klassiekers: wafels, sabayon, clafoutis, …
Anke liet zich inspireren door grondwitloof, hopjenever en grove kandijsuiker:
Lut gaat aan slag met karnemelk, kerstbier, stroop en koffie.
Pure verwennerij op een koude winterdag!