Ontdek de Streekgenotenmenu's
Vijf restaurants gaan aan de slag met traditionele streekproducten van hun streekgenoten tijdens de zomermaanden. Ontdek hier hun streekgenotenmenu's en of gerechten met traditionele streekproducten.
Gerechten met traditionele streekproducten
@De Klothoeve
Eerselseweg 1, 2400 Mol
Streekgenotenmenu: 3-gangenmenu met o.a. Vlaamse gerookte hesp, poké bowl met erkende streekproducten en ijskoffie met advocaat.
Bekijk het menu bij De Klothoeve.
@Restaurant 't Pure Genot
Stationsstraat 138 in Dilsen-Stokkem
Streekgenotenmenu: 3-gangenmenu met o.a. Limburgse bloedworst, Kabeljauw met boekweit en een dessert van boekweit, witte chocolade en amandel.
Bekijk het menu van 't Pure Genot.
@Restaurant Terminus
Callicannesweg 16, 8978 Poperinge - Watou
Streekgenotenmenu: 4-gangenmenu met o.a. West-Vlaamse gerookte heilbot en sprotjes, vlees van het rood ras en Poperingse mazarinestraat.
Bekijk het menu van Restaurant Terminus.
@Restaurant Den Silveren Harynck
Grote Baan 51, 9100 Sint-Niklaas
Streekgenotenmenu: 4- of 5-gangenmenu met o.a. opgelegde haring met moesepatat en rauwmelkse geitenkaas, zeebaars met postel abdijkaas, babykreeft stoofpotje met Vlaamse gerookte heilbot en aardbeien met hopjenever van Verhofstede.
Bekijk het menu van Restaurant Den Silveren Harynck.
@Het Foederhuis
Spanjestraat 133, 8800 Roeselare
Streekgenotenmenu: 3-gangenmenu met o.a. gerookte heilbot met bavarois van karnemelkpap, stoofvlees met Rodenbach Grand Cru en gekonfijte perzik met Elixir de Roulers.