Nieuwe recepten
Vijf heerlijke, nieuwe recepten met traditionele streekproducten uit alle hoeken van Vlaanderen: Antwerpse kalfsrol met kruidensla, krokant gebakken Antwerpse witte pensen en Postel abdijkaas.
![Recepten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Kalfskopwittepensen-Streekgerechten-086554_3.jpg.webp?itok=WrwtFahA)
![Recepten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Zeetongpreisabayonrodenbach-Streekgerechten-086613_3.jpg.webp?itok=-d883T3f)
![Recepten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/KorstLeuvensemosterdwaterkersgebradendubbeldoelrunderen-oudegeuze-witloof-Streekgerechten-086621_3.jpg.webp?itok=Vvjp05F3)
![Recepten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/CannelonivanlauwgekookteVlaamseovengebakkenhesprouwemelksegeitenkaassaladevanuien-Streekgerechten-086581_3.jpg.webp?itok=w0OnP743)
![Recepten Streekproduct.be](/sites/default/files/styles/800w/public/gallery/Stroopmetheidebittergegaardeperen-parfaitkoffie-Streekgerechten-086662_3.jpg.webp?itok=uy1Oa0M6)
Vijf heerlijke, nieuwe recepten met traditionele streekproducten uit alle hoeken van Vlaanderen:
- Antwerpse kalfsrol met kruidensla, krokant gebakken Antwerpse witte pensen en Postel abdijkaas.
- Met Torhoutse mosterd gelakte zeetong op een bedje van gestoofde prei en een mousseline van Zuid-West-Vlaams roodbruin bier.
- Tussenribstuk van witblauw dubbeldoel runderen met een korstje van Leuvense mosterd en waterkers uit de IJsevallei, met Brabants grondwitloof gesmoord in Oude Geuze.
- Canneloni van lauwe Vlaamse ovengebakken hesp gevuld met rauwmelkse geitenkaas en een salade van uien.
- Peer gepocheerd in Limburgse stroop en Heidebitter met een parfait van koffie uit het Land van Loon en Hasseltse speculaaskruimels
Smakelijk!